La Roca del Vallés

Més de 100 comerços al portal web comercial

Home » Sin categoría » Més de 100 comerços al portal web comercial

L’Ajuntament de La Roca del Vallès va posar en funcionament un portal web comercial fa uns mesos amb l’objectiu de millorar la qualitat i la competitivitat del teixit comercial i contraposar l’oferta comercial, basada en valors com la proximitat, la qualitat i el millor servei i atenció a la clientela que es pugui donar, davant altres fórmules comercials més massificades i impersonals.

Per tal de tirar endavant aquest projecte es necessita el compromís de tot el teixit empresarial i comercial del municipi i així està sent ja que en aquests moments ja hi són presents més del 80% dels comerços del poble. Amb les diferents categories de restauranció, automòbils, alimentació, gestories, llar, construcció, benestar, lleure, salut entre d’altres ja superen el centenar d’entrades.

Per tal de rebre totes les novetats del portal i les ofertes que els diferents establiments ofereixen de manera periòdica us hi podeu subscriure.

No us la perdeu i consulteu-la al www.compremalaroca.cat

 Si el teu comerç que encara no hi present aprofita per donar-te d’alta i posa les teves ofertes.

Twitter

Facebook

Desenvolupat per Grafix