La Roca del Vallés

Grafix fa 15 anys

Home » Sin categoría » Grafix fa 15 anys

Aquestes són les paraules que ens trasllada una empresa ja consolidada al municipi des de fa 15 anys

“Grafix fa 15 anys. Què ràpid passa el temps! El que va començar com una aventura de dos nois joves s’ha acabat convertint en una empresa sòlida, innovadora, inquieta i capdavantera en el sector de la informàtica. Som referents en manteniment informàtic de la comarca. Són moltes les empreses que, a diari, confien en els nostres professionals per a fer el manteniment informàtic de les seves instal·lacions. Al llarg dels anys, i veient les necessitats que sorgien en els nostres clients i la ràpida evolució en el sector del mèdia, ens hem anat consolidant en el disseny web i en la planificació de tècniques de marketing online. El resultat d’aquesta nova branca ha sigut molt positiu. La nostra passió pel disseny, per les noves tecnologies i la feina ben feta han fet possible que haguem despuntat com una de les empreses més completes del sector.

El nostre projecte està abanderat per un excel·lent equip d’experts en informàtica, programació i comunicació. Ells són l’engranatge de Grafix, els que fan possible que haguem arribat als 15 anys en bona forma.

L’essència que ens ha caracteritzat al llarg d’aquests anys però, no ha canviat. El nostre objectiu principal és aportar als nostres clients solucions eficaces per a satisfer totes les seves necessitats digitals, ja sigui des de fer la instal·lació d’un servidor com fer una campanya amb Google Adwords. Els clients són la part més important per a nosaltres, així que de part de tot l’equip que integrem Grafix, moltes gràcies pel suport que ens heu donat al llarg d’aquests anys.

La clau? Començar cada dia com si en fos un de nou, amb les mateixes ganes, il·lusió i interès per aprendre coses noves”

Des de l’Ajuntament us volem felicitar i que per molts anys més pugueu seguir treballant amb aquest entusisme i aquesta professionalitat. 

Twitter

Facebook

Desenvolupat per Grafix