Que oferim?

Estem ubicats en un marc incomparable al bell mig del Parc de la Serralada Litoral, ideal per a fer passejades a peu per diferents rutes (Prehistòrica...) sense presses..., en un paisatge que actualment és difícil de trobar tant a prop del bullici de la ciutat.

Estem adherits al programa de la Diputación de Barcelona “Parc a taula”.

El nostre restaurant té una decoració sencilla però molt acollidora. Tenim una àmplia terrassa, amb excel·lents vistes, per a aperitius i reunions familiars. 

Disposem, també, d'un gran jardí de 1600 m de gespa natural on podreu disfrutar des d'un esmorzar, aperitiu o simplement un cafè fins la celebració  de qualsevol event. 

Per als més petits de la casa, disposem de espais condicionats per a ells, com el parc infantil, passejades en poni, petita granja i serveis de monitors SENSE COST, per a que els grans puguin assaborir els nostres plats mentre nosaltres juguem amb ells.  

Una excel·lent opció per menjar a diari, disfrutar el cap de setmana en família i organitzar qualsevol event a la seva mida (casaments, comunions, batejos, reunions d'empresa...).

La nostra carta és molt variada, conservant el estil dels nostres inicis: des d'amanides i carns a la brasa fins a plats més innovadors. 

Ens dediquem a la cuina catalana i mediterrània a part de les nostres especialitats de temporada, destacant la frescura dels nostres ingredients amb presentacions cuidades i mimades.

Elaborem dues cartes diferents segons temporada:

  • Primavera-estiu.
  • Tardor-Hivern.

Cada semana canviem les nostres suggerències

Reunions tan llargues com faci falta...


On pot trobar-nos?

C-1415 km. 11,1 Collada de Parpers
Santa Agnès de Malanyanes
Telèfon: 938421978
Telèfon mòbil: 628536508
Email: can_parpers@yahoo.es
Web: www.restaurantecanparpers.com


i també a


Fotografies del comerç

Últimes noticies

LIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN"> 400 Bad Request

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.

Twitter

Facebook

Desenvolupat per Grafix