Que oferim?

Amb gairebé 15 anys d’experiència en el negoci de noves tecnologies, xarxes i seguretat informàtica, a Grafix oferim un servei professional i eficient, avalat pels vincles amb els nostres clients i construint així sòlides relacions comercials.

Darrera les nostres portes descobriràs un grup de professionals amb una àmplia experiència en àmbits com el manteniment informàtic, instal·lacions de cablejat de xarxa i dades, armaris servidor i murals, així com també de l’àrea de desenvolupament i disseny web.

Ens apassiona la nostra feina, gaudim amb el que fem i sabem que li oferirem el millor servei i les solucions més innovadores per a satisfer les seves necessitats.

On pot trobar-nos?

C/ Roquerols 12, 2A
La Roca Centre
Telèfon: 93 849 71 65
Email: grafix@grafix.es
Web: www.grafix.es


i també a

Qui l'atendrà?


Fotografies del comerç

Grafix els ofereix les següents ofertes

Revisió de l'equip informàtic i diagnòstic gratuït

Revisió de l'equip informàtic i diagnòstic gratuït
Cansat que l’ordinador et faci el tonto? El teu portàtil funciona a pedals? No juguis a ser informàtic, deixe-ho en mans de Grafix Gestió Informàtica. Els nostres tècnics et faran una revisió de l’equip informàtic i el seu corresponent diagnòstic de forma gratuïta! Aprofita aquesta promoció exclusiva! Truca'ns al 902 00 25 30 i demana hora per portar l'ordinador.

5% de DESCOMPTE a la primera compra

5% de DESCOMPTE a la primera compra
Has d'organitzar una festa o celebració? Aprofita perquè a www.photocallme.com et volem regalar un 5% de descompte a la teva primera compra. Utilitza el codi "PRIMERACOMPRA" a la nostra web. www.photocallme.com

Twitter

Facebook

Desenvolupat per Grafix